صفحه اصلی
انتخاب دکتر محرابیان به عنوان دبیر کارگروههای علمی شناسایی تقلب و رتبه‌بندی فرآورده های زنبور عسل
  • 802 بازدید

دکتر احمدرضا محرابیان عضو هیأت علمی دانشکده علوم و فناوری زیستی به عنوان دبیر کارگروههای علمی شناسایی تقلب و رتبه‌بندی فرآورده‌های زنبور عسل در کشور توسط انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور انتخاب شدند.

شورای عالی انستیتو تغذیه و صنایع غذایی کشور متشکل از وزیر و معاونان وزارت بهداشت، معاون وزیر جهاد کشاورزی، معاون پژوهشی وزارت علوم، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و رئیس انستیتو(دبیر شورای عالی) است. در این کمیته علمی نمایندگان سازمان ملی استاندارد، سازمان غذا دارو، سازمان دامپزشکی کل کشور، موسسه تحقیقات علوم دامی کشور، کانون انجمن‌های صنایع غذایی کل کشور، انجمن زنبورداران و تولید کنندگان عسل ایران، نمایندگان انجمن‌های صنایع غذایی، انجمن‌های تغذیه، انجمن گیاهان دارویی و اساتید پیشکسوت حوزه زنبورداری، نمایندگان اتاق بازرگانی و فعالان برجسته تولید و عرضه فراورده‌های زنبور عسل شرکت دارند.

مرکز پژوهشی فرآورده‌های زنبور عسل دانشگاه شهید بهشتی مسئولیت کمیته علمی برای تدوین معیارها، دستورالعمل‌ها، روش‌های آزمون را به عهده دارد. هدف این کمیته علمی کاهش تقلب، رتبه‌بندی فرآورده‌های زنبور عسل بر اساس معیارها و مستندات علمی، قیمت‌گذاری منصفانه، کمک به صنعت زنبورداری، ارتقاء جایگاه ایران در حوزه فراورده‌های زنبور عسل و ارتقاء اعتمادکنندگان برای مصرف این موهبت‌های بی‌نظیر خداوند است.

افزودن نظرات