فراخوان اولین سمپوزیوم ملی فرآورده های غذایی و دارویی زنبور عسل
  • 2088 بازدید

اولین سمپوزیوم ملی فرآورده های غذایی و دارویی زنبور عسل برگزار می شود.

«اولین سمپوزیوم ملی فرآوردههای غذایی و دارویی زنبور عسل» توسط معاونت پژوهشی دانشگاه شهید بهشتی و مرکز پژوهشی فرآوردههای زنبور عسل دانشگاه شهید بهشتی و با همکاری انجمن تغذیه ایران، بهمن 1403 در محل مرکزهمایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار خواهد شد.

این سمپوزیوم تخصصی برای اولین بار با تمرکز بر فرآورده‌های غذایی و دارویی زنبور عسل در حوزه‌های متنوع شامل بوم‌شناسی تولید، اصالت سنجی، تعیین منشاء گیاهی، رتبه بندی، مطالعات کارآزمایی بالینی، فارماکولوژی، زیست فناوری و تجاری‌سازی برگزار خواهد شد.

ارائه سخنرانی‌های کلیدی استادان، محققان و فعالان برجسته داخلی، هم اندیشی پیرامون جدیدترین دستاوردهای علمی این حوزه، برگزاری نشست‌های علمی، کارگاه‌های آموزشی با مجوز بازآموزی و نمایشگاه های جانبی شرکت‌های فعال در حوزه فرآورده های زنبور عسل بخش های مهم  این سمپوزیوم هستند.

 

محورهای اصالی این سمپوزیوم عبارتند از:

  • فلور، بوم شناسی، ظرفیت برد و حفاظت از گیاهان با اهمیت در تولید فرآورده های زنبور عسل
  • اصالت سنجی، گرده شناسی، تعیین منشاء گیاهی، تعیین سلامت و رتبه بندی در فرآورده های زنبور عسل
  • محصولات فراسودمند، امنیت غذایی و فرآورده های غذایی زنبور عسل
  • محصولات دارویی، مکمل و طب سنتی، فراسودمند و امنیت غذایی در فرآورده های زنبور عسل
  • آپی تراپی(زنبوردرمانی)، فیزیولوژی، فارماکولوژی و کارآزمایی بالینی در فرآورده های زنبور عسل
  • آمار، بیواینفورماتیک و هوش مصنوعی در اصالت سنجی و هوشمند سازی فرآورده های زنبور عسل
  • استاندارد ها، دستورالعمل ها و قوانین نظارتی در فرآورده های زنبور عسل
  • ژنتیک و فناوری‌های زیستی نوین در فرآورده های زنبور عسل
  • اقتصاد دانش بنیان و تجاری سازی در فرآورده های زنبور عسل

افزودن نظرات