غرفه دانشگاه شهید بهشتی در بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار به عنوان غرفه برتر شناخته شد.
دکتر مهری حمیدی، معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه با اعلام خبر فوق افزود: در پایان بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار، غرفه دانشگاه شهید بهشتی توسط هیئت داوران و براساس ارزیابیهای کارشناسی با کسب امتیاز عالی از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان غرفه برتر برگزیده و معرفی شد.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه با برشمردن شاخصهای موثر در انتخاب غرفه برتر اظهار داشت: حضور مسئولین مرتبط در غرفه (مسئول غرفه + صاحبان فناوری)، غرفهآرایی (غرفهسازی و چیدمان)، ارائه مناسب فناوریها در غرفه، سطح فناوریهای ارائه شده بر اساس شاخص TRL، تعامل با بازدیدکنندگان و متقاضیان فناوری (B2B و B2C) از جمله شاخصهای انتخاب غرفه برتر بودند.
ایشان بر منحصربهفرد بودن طراحی غرفه دانشگاه تاکید کرد و اظهار داشت: غرفه دانشگاه شهید بهشتی در قالب یک سازه به همت استادان و دانشجویان کارگاه هنر مهندسی دانشکده معماری و شهرسازی و زیر نظر مهندس سعید مشایخ فریدنی طراحی و ساخته شد. این غرفه با الهام از طبیعت و هوشمندی ساختارهای طبیعی و با بهرهگیری از مصالح تجدیدپذیر شکل گرفت و برای نمایش تلاشها و دستاوردهای علمی دانشجویان و استادان دانشگاه شهید بهشتی مهیا شده بود. غرفه دانشگاه با استقبال بازدیدکنندگان همراه بود و جلوه خلاقانه و منحصر بهفردی به غرفه نمایشگاه بخشیده بود.
دکتر حمیدی با اشاره به محصولات و دستاوردهای ارائه شده در غرفه دانشگاه تصریح کرد: دانشگاه شهید بهشتی با ارائه دستاوردهای متعدد در بیستوچهارمین دوره نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار کشور حضور فعال داشت. بستر عیب یابی هوشمند توربین بادی؛ سخت افزار و نرم افزار تجهیزات پیجینگ تحت شبکه و voip؛ اسپکترومتر گوشی هوشمند؛ کلیدزن قوس الکتریکی ولتاژ بالا- جریان بالا؛ ربات خودرو خودران؛ دستگاه میکروسکوپ تصویر برداری سه بعدی براساس تداخل سنجی؛ پلتفرم طیف سنجی پلاسمونی خودکار؛ آشکارساز تک فوتون فیبری؛ بتن با خواص ویژه حاوی نانو صفحات گرافنی (GNPS)؛ پلتفرم آنالیز تصاویر پزشکی با هوش مصنوعی؛ ژل دندان پروکالاک (آنتی جرم و آنتی پلاک) و همچنین سامانههای واژه یار، مرصاد و ضرایب تعدیل تصادفات جاده ای از جمله تولیدات و دستاوردهای پژوهشی واحدهای مختلف دانشگاه در این نمایشگاه بودند.
ایشان از ارائه تولیدات و دستاوردها در حوزه نشر در غرفه دانشگاه خبر داد و افزود: مجموعه کتابهای 12 جلدی «فراز»؛ مجموعۀ فراز برای چینیزبانان، پرفا چین؛ فرهنگ لغت تصویری فراز برای کودکان؛ مجموعۀ 2 جلدی فارسینما، «فرازی بر داستان کوتاه» و مجموعهی 2 جلدی «فراز برای گردشگری بینالملل» از جمله تولیدات دانشگاه در حوزه نشر بود در نمایشگاه بیست و چهارم در معرض دید علاقمندان قرار گرفت.
شایان ذکر است، بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار که از ۲۰ الی ۲۲ آذرماه1402 در محل مصلی امام خمینی (ره) تهران برگزار شد.