صفحه اصلی
حضور دانشگاه شهید بهشتی در شش حوزه موضوعی در میان یک درصد مؤسسات پراستناد برتر دنیا (ESI )
  • 23630 بازدید

 

دانشگاه شهید بهشتی در شش حوزه موضوعی در میان یک درصد مؤسسات پراستناد برتر دنیا (ESI ) قرار گرفت.

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به نقل از مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، دانشگاه شهید بهشتی در حوزه‌های مهندسی، شیمی، علوم کشاورزی، علوم گیاهی و جانوری، محیط زیست و بوم شناسی و علوم رایانه در زمره موسسات پراستناد برتر دنیا (ESI ) قرار دارد.

بر اساس آخرین دو ماهنامه پایگاه شاخص‌های اساسی علم (ESI )، تعداد دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی پراستناد برتر دنیا در تمامی حوزه‌های موضوعی ۸۵۵۷ مورد است که ۱۱۵ دانشگاه و مؤسسه پژوهشی از کشور جمهوری اسلامی ایران نیز در این فهرست مشاهده می‌شود.

تعداد دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی پراستناد برتر ایرانی در این پایگاه از ۱۱۲ مورد در سال گذشته به ۱۱۵ مورد در سال جاری رسیده است. دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی پر استناد برتر ایران در ۱۹ حوزه موضوعی حضور داشته‌اند که بیشترین تعداد در حوزه موضوعی مهندسی با ۵۹ دانشگاه و مؤسسه پژوهشی بوده است.

تعداد مؤسسات در حوزه‌های پزشکی بالینی ۵۷ و شیمی ۵۰، علوم مواد ۲۵، علوم کشاورزی ۲۳، داروشناسی و سم شناسی ۱۹، علوم گیاهی و حیوانی ۱۶، محیط زیست / بوم شناسی ۱۵، حوزه‌های علوم اجتماعی، زیست شناسی و زیست شیمی و علوم رایانه هر کدام ۱۳، علوم اعصاب و رفتار ۷، زمین شناسی ۶، حوزه‌های فیزیک و ایمنی شناسی هر کدام ۵، زیست شناسی مولکولی و ژنتیک ۴، ریاضیات و میکروبیولوژی هر کدام ۲، روانپزشکی / روانشناسی ۱ است.

'شایان ذکر است، پایگاه شاخص‌های اساسی علم (ESI) یکی از پایگاه‌های اطلاعاتی موسسه کلاریویت آنالیتیکس است که به معرفی پژوهشگران، موسسات، انتشارات و کشورهای برتر در حوزه های موضوعی مختلف می پردازد. منظور از موسسات همان دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی هست که تعداد استناد دریافتی آنها در 10 سال اخیر، بیش از سایر موسسات است. فهرست دانشگاه و موسسات پژوهشی پراستناد برتر دنیا هر دو ماه یکبار روزآمد می‌شود، یعنی نه تنها حضور یا حذف دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی امکان پذیر است بلکه امکان تغییر رتبه آنها براساس شاخص های مختلف نیز وجود دارد.

منبع خبر

افزودن نظرات